Blogg

Med ett höj- och sänkbart skrivbord kan du öka din produktivitet. I vår blogg hittar du tips och råd för hur du kan förbättra din arbetsprestation.

Så står du rätt och arbetar vid skrivbordet

Att jobba ståendes har stora fördelar för dig och din kropp. Med ett höj- och sänkbart skrivbord möjliggör du för dig själv att göra så. Men att se till att man verkligen står upp är lätt att glömma. Vi ger dig tips på hur du påminner dig själv att stå mer!

Öppet kontorslandskap utan människor

Komplettera med höj- och sänkbar avskärmning

Din arbetsplats kan på flera sätt anpassas att bli mer ergonomisk. Ett höj- och sänkbart skrivbord kan med fördel kompletteras med en höj- och sänkbar avskärmning. Genom det kan du jobba både ergonomiskt och effektivt även i ett öppet kontorslandskap.​

Två händer som räknar en stor mängd sedlar.

Kan företaget betala för höj- och sänkbart skrivbord?

Under senare tid har allt fler varit i behov av att jobba hemma. Men hur fungerar det egentligen med hemmakontor? Vem ansvarar för att tillgängliggöra en ergonomisk arbetsplats? Här kan du läsa om vilka regler och möjligheter som finns för en ergonomisk arbetsplats på hemmakontoret.

En kvinna sitter på golvet och jobbar på sin laptop.

Så blir arbetet vid datorn mer ergonomiskt

Att arbeta långa och stillasittande dagar kan slita hårt på kroppen. Men med några enkla medel kan du förbättra din arbetsställning när du arbetar framför datorn. En ergonomisk arbetsplats är en förutsättning för bättre resultat och mer ork. Läs mer här om hur du förbättrar din prestationsförmåga!

Upplever du att du snabbt blir trött och tappar koncentrationen när du arbetar? Då kan ett höj- och sänkbart skrivbord vara något för dig, läs mer här!